Cryo kylmähoito – hyvinvoinnin vallankumous on alkanut!

Cryo kylmähoito paikallishoitolaitteella on uutta suomalaista teknologia. Se on nopea, helppo ja turvallinen ratkaisu moniin ongelmiin. Cryo kylmähoidolla saat helpotusta nivel- ja lihaskipuihin, päänsärkyyn, ihottumiin, turvotukseen ja väsyneisiin kasvoihin.

KROPP. Turussa tarjoaa Suomessa kehitetyn, patentoidun huippukylmälaitteiston kaikkien ulottuville. Kylmähoitoa on käytetty menestyksellisesti jo pitkään, ja sen tehokkuus on todistettu kymmenillä kliinisillä tutkimuksilla. Huippukylmä on tehokas apu kipuihin ja särkyihin.

Cryo kylmähoito Turku

Kylmähoitoa kasvoille

Cryo kylmähoitoa Turussa

Cryo kylmähoitolaite

X°Cryo kylmähoidon hyödyt

Nopeuttaa toipumista vammoista ja rasituksesta.

Luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisonipiikeille.

Nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta.

Auttaa nyrjähdyksiin ja venähdyksiin.

Miten Cryo kylmähoito toimii?

X°Cryo kylmähoito tuottaa jatkuvan ilmavirran suuren tilavuuden ja nopeuden erinomaisella lämmönpoisto-ominaisuudella.

Jäähdytysjärjestelmä perustuu kehittyneeseen sähkökompressori- ja lämmönsiirtotekniikkaan, joka tarjoaa huoltovapaata jatkuvaa toimintaa. Suuri ilmavirtaus mahdollistaa käsittelyalueiden kylmähoidon suuremmalla ilmanlämpötilalla kuin ennen, jolloin hoito on 100% turvallista.

Aluekohtaiset ja käyttäjäystävälliset applikaattori optimoivat tuloksia, tehokkuutta ja turvallisuutta. Laitteen applikaattorien ainutlaatuisen rakenteen ansiosta polvien, nilkkojen kyynärpäiden, ranteiden, kaulan ja jopa kasvojen kaltaisia alueita voidaan käsitellä erittäin nopeasti ja tehokkaasti.

Lähes mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa paikallisella kylmähoidolla. Tyypillinen hoitokerta kestää vain 2 – 3 minuuttia.

Lisätietoa X Cryo -teknologiasta saat osoitteesta www.xcryo.fi

X°Cryo kylmähoito on urheilijoiden suosiossa

Mikä on X°Cryo?

Cryotech Nordicin (CTN) uusi X°Cryo on paikallinen huippukylmähoitolaite, joka puhaltaa huippukylmää ilmaa ja auttaa moniin vaivoihin.

X°Cryo on kompakti, helppokäyttöinen ja turvallinen laite, joka käyttää sähköisesti toimivaa jäähdytysyksikköä, mikä tekee siitä helposti liikkuvan ja riippumattoman muista energialähteistä.

Paikallishoito ei vaadi nestemäistä typpeä eikä hiilidioksidia, joten sitä voidaan käyttää käytännössä katsoen kaikkialla, missä tavallinen sähköpistoke on saatavailla.

Kylmähoitoa on käytetty menestyksekkäästi 1970-luvulta lähtien hoitona lihaskipuihin, kouristuksiin, niveltulehduksiin, ihosairauksiin, tehokkaampaan vammoista palautumiseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Varaa nyt aika hoitoon ja kokeile Cryo kylmähoitoa itse »

Varaa aika Cryo kylmähoitoon jo tänään!

Varaa järjestelmästä kätevästi palvelu, työntekijä sekä vapaa aika. Cryo-hoito paikallishoitolaitteella onnistuu Turun tiloissamme ammattitaitoisesti ja turvallisesti, joten ei muuta kuin kokeilemaan hoitoa!